REKLAM
X

Sevilen ve tanınan şarkıcılarımızdan biri. Son zamanlarda yaşanan kalp krizi olaylarına genç sanatçılarımızdan biri daha yaşadı ve bugun yaşama veda etti. Kısa zaman önce böyle bir sanatçımız yasama veda etmişti

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat’ın acı kaybıyla ilgili arkadaşı Demet Sağıroğlu, “Rejim yapıyormuş, bizde böyle ölüm diyetleri vardır. Sanırım kalbi kaldırmadı. Sahneye çıktıktan bir süre sonra kötü olmuş. Ardından ‘Sol kolum uyuştu’ demiş. Tekrar sahneye çıkmış ve kalp krizi geçirmiş” demişti. Bu sözler sonrası “Ölüm diyeti mi yapıyor” sözleri akıllara gelirken, 20 yıllık sahne arkadaşı Kaan Öztürk yeni bir iddiada bulundu.

Metin Arolat’ın vefat etmeden bir kaç saat önce evde sağlık hizmeti adı altında enerji verici içeriği olan bir serum takviyesi aldığını, kalp krizini bunun tetiklemiş olabileceğini söyleyen Kaan Öztürk, Magazinburada.net’e yaptığı açıklamada “Metin çok sporunda sağlığında bir adam değildi ama o gün mekana geldiğinde bu tarz bir takviye aldığını söylemiş. Bence bunun kesinlikle araştırılması lazım. Sağlık hizmeti adı altında ne olduğu beli olmayan bir sürü şey yaşanıyor etrafımızda” diyerek farklı bir noktaya dikkat çekti.

‘SARI SERUM’ VE ‘ENERJİ SERUMU’ ÇILGINLIĞI

Bunun üzerine sosyal medyada son dönemlerde popülerleşen “serum taktırma” ve “sarı serum” çılgınlığı yeniden gündeme gelmiş oldu.

Ünlü şarkıcı Metin Arolat’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 52 yaşındaki şarkıcının İstanbul Kozyatağı Hilton’da sahnede şarkısını söylerken aniden fenalaştığı kalp masajı yapılan şarkıcının kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığı bildirildi. Ünlü sanatçının menajeri Halil Yıldırım, Arolat’ın vefat haberini doğrulayarak, ünlü şarkıcının kalp krizi geçirdiğini söyledi.

SON PROGRAMINDAKİ SÖZLERİ: EN MUTLU OLDUĞUM YER SAHNE
Metin Arolat, Armağan Çağlayan’a konuk olduğu programda “Hayatta en mutlu olduğum yer sahne” demişti. Sanatçı bir aileden geldiğini ve bazı şeylerin genetik olduğunu söyleyen Arolat, “Şarkı söylemek insanlarla aramda bir köprü” diye ekledi.

METİN AROLAT KİMDİR?
28 Mayıs 1972 Tarihinde İzmir’de dünyaya gelen ünlü şarkıcı Metin Arolat, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra İstanbul’a taşınmış ve bir reklam ajansında yönetmen asistanı olarak çalışmaya başlamıştır. Ardından Amerika’ya gitmiş ve Part Time işlerde çalışmış ayrıca University of Illinois’ta Reklamcılık eğitimi almıştır. Türkiye’de döndükten sonra Star tv, Kanal 6 ve Atv’nin Tanıtım Bölümlerinde Yönetmenlik yapmıştır. 1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat hem reklamcılık, hem yönetmenlik hem de albüm çalışmalarını sürdürmüştür.

Kendi kliplerini ve o dönemde Tarkan’nın kliplerini yönetmiştir. Şimdiye kadar toplam 5 albüm yayımlamıştır. Albümleri:1995 – Ayrılık Olmaz1998 – Yine Bir Başıma2005 – Kabul Et2010 – Lütfen Yaz Gelsin (Single)2010 – Çok Daha Ötesi2014 – Karavan. Metin Arolat birçok markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yapmıştı. Demet Akalın, Deniz Seki gibi birçok ismin kliplerinde yönetmenlik yapmıştı.

Ünlü şarkıcı Metin Arolat’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 52 yaşındaki şarkıcının İstanbul Kozyatağı Hilton’da sahnede şarkısını söylerken aniden fenalaşarak yere yığıldı. Sahnede kalp masajı yapılan şarkıcı kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Birçok şarkısı bulunan ve sayısız klibin yönetmenliğini yapan Arolat’ın ölümü ünlü isimleri de yasa boğdu. Acı haberi alan birçok ünlü isim peş peşe paylaşımlar yaparak üzüntülerini dile getirdi.
İşte ünlü isimlerin paylaşımları…
DEMET AKALIN
“Çok kızgınım neden gitmedin kolun uyuşunca hastaneye ah Metom. Yine hızlıca çekecektik hani reklamımızı. İnanamıyorum ben gittiğine… ‘Hırkam sizde kalmış’ dedin nerden bilecektik o hırkanın yadigar kalacağını nur içinde yat.”

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN
“Delirebilirim… Öyle bir çaresizlik…”

TARKAN
“Ah be Metin’im, ne erken ve ani gittin böyle. Şaşkınım. İnanamıyorum. Çok çok üzgünüm… Nurlar içinde uyu arkadaşım.”

EBRU GÜNDEŞ
“İnanması o kadar zor ki…”

SEDA BAKAN
“Gece 2 de öğrendiğimden beri şoktayım. Seni çok seviyorum Metin… Anneciğine kavuştun. Allah mekanını cennet etsin.”

MUSTAFA SANDAL
“Çok değerli meslektaşım, canım Metin’im mekanın cennet olsun. Çok üzgünüm. Işıklar içinde uyu.”

EZGİ MOLA
“Çok üzgünüm. Gerçekten çok üzgünüm! Metin her zaman güler yüzlü, şahane enerjili ne zarif biriydin. Her şey için çok teşekkürler. Çok üzgünüm.”

BERNA LAÇİN
“Ah be güzel gülüşlüm ne yaptın sen öyle”

GÜLBEN ERGEN
“Hayatını kaybetmek, ölüm ve Metin… Bizim Metin’imiz, benim otuz yıllık arkadaşım Metin. O kadar ağır ve zor ki… Çok şaşkın ve üzgünüm. Ailesine sevenlerine sabır diliyorum.

YEŞİM SALKIM
“Canım güzel kalpli meslektaşım çok üzgünüm mekanın cennet olsun”

MESUT YAR
“Artık ‘dert değil’ diyemem. Nur içinde yat Metin”

ZAFER ALGÖZ
“‘En mutlu olduğum yer sahne’ demişti Metin Arolat. Çok erken çok yazık oldu. Allah rahmet eylesin. Sahnede fenalaştı ve gitti. Sevenlerinin başı sağ olsun…”

GONCA VUSLAERİ
“Çok üzgünüm. çok!”

TOLGA KAREL
“Ah be Metin. Işıklar içinde uyu anneciğin, babacığının yanına gittin çok çok özel bir adamdın söyleyecek söz bulamıyorum çok erken çok.”

NİHAT DOĞAN
“Çok üzgünüm Metin Arolat vefat etmiş. İyi insanlar birer birer gidiyorlar. Mekanın cennet olsun.”

SEVDA DEMİREL
“Çok çok üzüldüm hoşça kal naif adam. Mekanın cennet olsun güzel insan.”

SEÇİL GÜR
“Tam bir melek. Benim meleğim melek olmuş. Daha bir tanesi senesini doldurmadan 2. vurgun bana. Hiç iyi olamayacağım sanki. Metin’im güzel kalplim, meleğim. Çok kızdım çok. Vallahi billahi de yakışmadı.”

GÜLŞAH SARAÇOĞLU
“Çok üzgünüm. Böylesine yetenekli böylesi özel bir adamın zamansız gidişi. Nurlarda uyu Metin Arolat, yattığın yer incitmesin seni.”

HATİCE
“Sabah sabah şoktayım ah Metin mekanın cennet olsun.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *